Diensten

APK Keuring

De APK keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Bij deze jaarlijks terugkerende keuring worden de essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd en is ingevoerd om de veiligheid voor uzelf en andere weggebruikers te verhogen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw auto te laten keuren door ervaren experts. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

 

APK

 

 

Onderhoud en reparatie

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Als u uw auto regelmatig laat controleren verkleint u de kans op pech onderweg en ongelukken. Goede momenten voor zulke controles zijn bijvoorbeeld voorafgaand aan de vakanties, omdat u dan grote afstanden aan een stuk rijdt. Bij Autobedrijf Johan Zomer garanderen wij een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto.

 

Onderhoud

 

 

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Autobedrijf Johan Zomer levert zomer- en winterbanden biedt ook de mogelijkheid om deze op te slaan. Uiteraard balanceren en monteren wij deze ook voor u.

 

banden

 

 

Aircoservice

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco kom er echter bacteriën en schimmels terecht in het interieur van uw auto. Dit kan nare gevolgen hebben zoals allergische reacties en zorgen voor een onprettige, muffe geur. Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig om uw airco minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

 

 

Diagnose

Auto’s van tegenwoordig beschikken over steeds meer elektronica. Deze technische vooruitgang is leuk, maar kan echter ook vervelende storingen met zich meebrengen. Om deze storingen vast te stellen dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat deze opgelost kan worden. Wij beschikken over alle middelen om uw auto uit te lezen en vakkundige monteurs om storingen te verhelpen. Zo kunt u weer gerust de weg op!

 

diagnose

 

 

Automaatbak spoelen

Trilt of schokt uw auto met optrekken? Schakelt uw voertuig niet fijn? Deze klachten worden waarschijnlijk veroorzaakt door vervuiling van uw automatische transmissie en de ATF. Geef uw automaatbak daarom extra aandacht en laat hem spoelen. Autobedrijf Johan Zomer spoelt de automatische transmissie snel en effectief.

 

 

Schadeherstel

Heeft uw auto een kras of een deuk? Of heeft u een sterretje in uw voorruit? Wij herstellen uw auto snel en vakkundig, dit geldt ook voor het papierwerk en het contact met de verzekeringsmaatschappij. En staat u stil langs de weg? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw auto z.s.m. wordt opgehaald en gerepareerd wordt.